tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post2523307400221154191..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: SajgonkiMałgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-45025341008462838172011-01-03T14:32:00.588+01:002011-01-03T14:32:00.588+01:00Hej:) A czy można takie sajgonki dłużej przechowyw...Hej:) A czy można takie sajgonki dłużej przechowywać, np. zamrozić przed usmażeniem lub po??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-18525746418100364752008-08-12T11:44:00.000+02:002008-08-12T11:44:00.000+02:00Sajgonki robiliśmy po raz pierwszy i skorzystaliśm...Sajgonki robiliśmy po raz pierwszy i skorzystaliśmy z Twojego przepisu. Fantastyczny farsz wymyśliłaś! Bardzo nam smakowało!grumkohttps://www.blogger.com/profile/14423824287754891201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-16178856244116768332008-08-03T12:22:00.000+02:002008-08-03T12:22:00.000+02:00Sliczne te sajgonki :) My tez je uwielbiamy i robi...Sliczne te sajgonki :) My tez je uwielbiamy i robimy. Lubie robic z duza iloscia warzyw i kielkow a z mala iloscia miesa i do tego sos sliwkowy... mmmmAgathahttps://www.blogger.com/profile/02496533039474517706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-57339385438156523652008-07-26T23:06:00.000+02:002008-07-26T23:06:00.000+02:00Uwielbiam sajgonki. Tylko nigdy nie chce mi się ic...Uwielbiam sajgonki. Tylko nigdy nie chce mi się ich zrobić. Twoje wyglądają przepięknie :-)skoraq cookshttps://www.blogger.com/profile/05451435701447064568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-61495500588468948532008-07-25T14:42:00.000+02:002008-07-25T14:42:00.000+02:00Parowanych nie robilam, ale jadlam; dobre :) jedna...Parowanych nie robilam, ale jadlam; dobre :) jednak w domu i tak robie tylko te 'lightowe' :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-46113705780570574792008-07-24T17:23:00.000+02:002008-07-24T17:23:00.000+02:00Bea, a parowane sajgonki robiłaś? Ja co prawda chę...Bea, a parowane sajgonki robiłaś? Ja co prawda chętnie zjem takie light'owe, ale jakoś tak ulubiłam sobie wersję max, czyli pływające w tłuszczu. ;-)) <BR/><BR/>Notme, papier ryżowy jest bardzo popularny i łatwo dostępny. W każdym większym markecie go kupisz i w sklepach z żywnością orientalną.<BR/><BR/>Maryszko, a ja z kolei nigdy nie próbowałam wersji owocowej...<BR/><BR/>Casiu, "zabawa" to dobre określenie. :) Łatwo, miło i przyjemnie się je wykonuje. :)<BR/><BR/>Eweno, zdecydowanie warto spróbować. Prostota wykonania jest porażająca... ;-)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-44560558869665225162008-07-24T12:17:00.000+02:002008-07-24T12:17:00.000+02:00To jedne z moich ulubionych hmm... "chińskich" prz...To jedne z moich ulubionych hmm... "chińskich" przysmaków, co prawda nigdy ich nie przygotowywałam samodzielnie, ale może czas zacząć?ewenahttps://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-9931602211074909612008-07-24T12:13:00.000+02:002008-07-24T12:13:00.000+02:00Śliczne Ci wyszły sajgonki :) Ja także bardzo lubi...Śliczne Ci wyszły sajgonki :) Ja także bardzo lubię "zabawy" z nimi :)Casiahttps://www.blogger.com/profile/17498085667940149513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-27068679011983946512008-07-24T11:26:00.000+02:002008-07-24T11:26:00.000+02:00Wygladaja przepyszne ! Sprobolawam raz zrobic z tr...Wygladaja przepyszne ! Sprobolawam raz zrobic z truskawkami ale w piekarniku, nie udalo mi sie tak bardzo, nie byly bardzo chrupiace.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12155697076891823730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-83793671313192803712008-07-24T09:18:00.000+02:002008-07-24T09:18:00.000+02:00Nigdy nie robilam, a lubie takie CUDENKA i ten pap...Nigdy nie robilam, a lubie takie CUDENKA i ten papier ryzowy to dla mnie nowosc, gdzie ja go znajde?Notmehttps://www.blogger.com/profile/02824859093095138001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-74806522961282298112008-07-24T07:03:00.000+02:002008-07-24T07:03:00.000+02:00Bardzo smakowite te Twoje sajgonki Malgosiu! Ja od...Bardzo smakowite te Twoje sajgonki Malgosiu! Ja od czasow pewnej diety przyzwyczailam sie do tej wersji 'wietnamskiej' bez smazenia i teraz takie mi chyba bardziej nawet odpowiadaja. Tyle ze maz nie przepada za sajgonkami, wiec robie rzadko niestety :/Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.com