tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post2699134275442381856..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Kolorowa fasolowa na skórce. Małgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-44872436614225234752016-04-25T20:40:43.505+02:002016-04-25T20:40:43.505+02:00Cudo!!!
A propos skórki od parmezanu, będąc na wak...Cudo!!!<br />A propos skórki od parmezanu, będąc na wakacjach w Toskanii, widziałam całe pudełeczka tychże, zastanawiając się do czego używają ich tubylcy. Wydaje mi się, że w ten sam sposób czerpią z nich to co najlepsze.:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-27349451390322276612016-03-16T14:42:19.511+01:002016-03-16T14:42:19.511+01:00Rewelacja :-) z samą ciecierzycą i ziemniakami, be...Rewelacja :-) z samą ciecierzycą i ziemniakami, bez makaronu i pesto też smakuje pysznie :-) Igahttps://www.blogger.com/profile/10714142912981520057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-63948130677032446032016-03-12T10:44:44.884+01:002016-03-12T10:44:44.884+01:00Super! Ależ się cieszę, że nie tylko nam bardzo sm...Super! Ależ się cieszę, że nie tylko nam bardzo smakowało.:) <br />Pozdrawiam. :) Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-25350137831687175592016-03-11T23:40:09.768+01:002016-03-11T23:40:09.768+01:00robiłam dzisiaj po raz pierwszy.. i na pewno nie o...robiłam dzisiaj po raz pierwszy.. i na pewno nie ostatni. Pyszne!! Świetny przepis, łatwe wykonanie:)omlethttp://omlet-przepis.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-18516015859371126472016-03-05T18:07:53.876+01:002016-03-05T18:07:53.876+01:00Gosiu ja tak samo mam z tymi skórkami. Zupy z ich ...Gosiu ja tak samo mam z tymi skórkami. Zupy z ich dodatkiem smakują zdecydowanie wyborniej. A Twoja zupa wygląda pysznie, na pewno na jednej misce by się nie skończyło jakbym ją dopadła :)ANIAhttps://www.blogger.com/profile/18329976166162769075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-64289474838057740842016-02-28T22:43:41.370+01:002016-02-28T22:43:41.370+01:00Ja też zostawiam sobie skórki od parmezanu bo czyt...Ja też zostawiam sobie skórki od parmezanu bo czytałam, że dobrze jest je dodać do risotto, Ale o tylu ich zastosowaniach nie pomyślałam :)Zuzanna Plochhttps://www.blogger.com/profile/02979922455477965645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-83613392666253252692016-02-28T20:14:51.622+01:002016-02-28T20:14:51.622+01:00Czerwona soczewica oczywiście się rozgotuje, zagęs...Czerwona soczewica oczywiście się rozgotuje, zagęszczając zupę. Jeśli nie korzystasz z gotowej mieszanki różnych strączkowych (jak ja w tym przypadku), tylko tworzysz własny zestaw - to z powodzeniem możesz czerwoną soczewicę wrzucić na kilka minut przed końcem gotowania. <br />Pozdrawiam! :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-28515324153447857122016-02-28T12:17:00.988+01:002016-02-28T12:17:00.988+01:00Czy soczewica (szczególnie czerwona), która ma kró...Czy soczewica (szczególnie czerwona), która ma krótszy czas gotowania niż fasola, nie rozgotowuje się?martadobrhttps://www.blogger.com/profile/15279089135875455397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-72636601444273826692016-02-27T09:37:24.362+01:002016-02-27T09:37:24.362+01:00Wygląda cudownie! Narobiłaś mi smaku :)
Miłego wee...Wygląda cudownie! Narobiłaś mi smaku :)<br />Miłego weekendu :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.com