tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post5409090791694875184..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Ostrrra ryba. Zdrrrowa ryba.Małgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-87358202082609932202012-11-05T11:24:40.607+01:002012-11-05T11:24:40.607+01:00Magda FA: Planujemy tę rybę na jutro :-) Mogę jako...Magda FA: Planujemy tę rybę na jutro :-) Mogę jakoś obejść to gotowanie na parze? (mam duży parowar na prąd i w środku tygodnia nie chce mi się go z piwnicy znosić ;-)) Jak najlepiej zastąpić: w piekarniku? (Przepraszam, że tak marudzę i przeinaczam, ale w środku tygodnia muszę maksymalnie upraszczać, co się da:-) Udanego poniedziałku :-) Magda Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-80935789835902398732008-11-15T09:13:00.000+01:002008-11-15T09:13:00.000+01:00Elu, bardzo się cieszę, że smakowało :) Co do dań ...Elu, bardzo się cieszę, że smakowało :) Co do dań 5-ciu-minutówek, hihi, jeszcze trochę i opanuję do perfekcji. A znajomi mi nie dowierzają, gdy mówię, że mało czasu w kuchni spędzam. ;-)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-7777382206261702392008-11-14T23:19:00.000+01:002008-11-14T23:19:00.000+01:00Zrobilam, w sumie to ryba sama sie zrobila. Wszyts...Zrobilam, w sumie to ryba sama sie zrobila. Wszytsko trwalo nie wiecej niz 5 minut. Malgosiu to jest absolutne pyszne. Szybkie i pyszne to danie wrecz idealne :) Dziekuje za swietny przepisElahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-41773022549591225232008-11-07T18:14:00.000+01:002008-11-07T18:14:00.000+01:00Edysiu, dziękuję za info.Edysiu, dziękuję za info.Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-43921040671188135502008-11-07T17:23:00.000+01:002008-11-07T17:23:00.000+01:00Witam!Przejrzyj przepisy tej użytkowniczki:http://...Witam!<BR/>Przejrzyj przepisy tej użytkowniczki:<BR/>http://kuchnia.wp.pl/index.php/search/recipe/filters%5Bperson%5D/23606/filter/szukaj<BR/><BR/>ukradła kilka moich, Twoje też niestety widzę...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-28776496004899181352008-11-07T12:53:00.000+01:002008-11-07T12:53:00.000+01:00Hihi, że ja lubię ostro, to jeszcze nic, ale że mo...Hihi, że ja lubię ostro, to jeszcze nic, ale że moja 1,5 roczna Pszczółka ma niewyparzony język, to już chyba nie jest normalne... Uwierzycie, że się awanturuje gdy widzi na moim talerzu coś, czego w jej miseczce nie ma...? A gdy w końcu wyłudzi ode mnie te 'inne' kęsy - zajada smacznie i "mniam mniam" przy tym mruczy. :))<BR/><BR/>Elu jak dla mnie (i jak dla mojej Pszczółki) to on wcale nie był taki ostry. ;-)) Niemniej sądzę, że ilość użytych przypraw jak zawsze należy dozować do własnego smaku. Zmniejsz ilość chilli, albo użyj jakąś łagodniejszą odmianę papryczki i też będzie dobrze. Ostatecznie clou stanowi mleczko kokosowe barwione na żółto, reszta to indywidualne dodatki.Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-27297183683300160712008-11-07T12:35:00.000+01:002008-11-07T12:35:00.000+01:00Malgosiu ja widze, ze ty lubisz baaardzo pikantnie...Malgosiu ja widze, ze ty lubisz baaardzo pikantnie :) Myslisz, ze ten sos w 'spokojnej' wersji tez bedzie taki dobry?Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-64042402140284676092008-11-07T11:11:00.000+01:002008-11-07T11:11:00.000+01:00Bardzo ładnie wygląda sos, w sam raz na jesien i n...Bardzo ładnie wygląda sos, w sam raz na jesien i na tak podle dni jak np. dzisiejszy...Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-52263028500399191882008-11-06T23:19:00.000+01:002008-11-06T23:19:00.000+01:00Ciekawe, ciekawe i ta ostrość, to duży plus, bo lu...Ciekawe, ciekawe i ta ostrość, to duży plus, bo lubię zdecydowane smaki...;) Ja też dzisiaj eksperymentowałam rybnie, ale tak bardzo na szybko, pesto wymieszane ze smażoną cebulą położone na wierzch i zapieczone, hihiewenahttps://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-22572949687516927462008-11-06T22:56:00.000+01:002008-11-06T22:56:00.000+01:00Brzmi... Nie brzmi - czyta i patrzy się mmmmmmmmmm...Brzmi... Nie brzmi - czyta i patrzy się mmmmmmmmmmmmmmmmmmmlisiczka_bez_kitkihttps://www.blogger.com/profile/11777892508754470330noreply@blogger.com