tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post5421848211015739288..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Wylądowało UFO, czyli bliskie spotkania trzeciego stopnia :)Małgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-87415837096459425172012-12-24T15:26:10.807+01:002012-12-24T15:26:10.807+01:00Oj dlaczego tak późno zobaczyłem że można podać ta...Oj dlaczego tak późno zobaczyłem że można podać tak świetne i nietypowe danieZenonhttp://www.newhouse.com.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-2577591891035252512012-09-22T14:11:03.040+02:002012-09-22T14:11:03.040+02:00Z nieba mi spadłaś - mam mgliste pomysły na zrobie...Z nieba mi spadłaś - mam mgliste pomysły na zrobienie małej dyni faszerowanej, a ten patison nadał im kierunek ;)ptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-15271779243861696732012-09-19T15:56:19.857+02:002012-09-19T15:56:19.857+02:00W tym roku zjadłam pierwszego patisona i to właśni...W tym roku zjadłam pierwszego patisona i to właśnie nadzianego. Smak podobny do cukinii-faktycznie, ale nie wiem czy może nie troszkę ciekawszy - z cukinią kochamy się od małego ale po spróbowaniu patisona nasze więzi troszkę się poluzują ;) również zachęcam do spróbowania:) Kasiahttps://www.blogger.com/profile/10084426880734483980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-73883544081226720352012-09-18T18:45:24.163+02:002012-09-18T18:45:24.163+02:00Nie dość,że urocze!To pewnie pyszne!Nie dość,że urocze!To pewnie pyszne!Bo(ro)n Appétithttps://www.blogger.com/profile/12402585407098523560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-11714820131611066982012-09-18T06:28:37.525+02:002012-09-18T06:28:37.525+02:00Właśnie zastanawiałam się co zrobić z takim jednym...Właśnie zastanawiałam się co zrobić z takim jednym patisonem z lodówki. Dzięki za pomysł!Anna CV Szablony Teamhttp://cv-szablony.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-87005965064902939832012-09-17T13:41:25.275+02:002012-09-17T13:41:25.275+02:00Jarzyna zachęca samym swym widokiem i woła "u...Jarzyna zachęca samym swym widokiem i woła "ugotuj mnie!" i nie wiem czy to kwestia urody warzywa samego w sobie, czy zasługa genialnego zdjęcia. Chyba z tym przepisem skuszę się wreszcie na patisona. Piękne i bardzo apetyczne zdjęcia!Kaśkahttp://www.kulinarnawyspa.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-65976560369194831052012-09-17T13:04:46.514+02:002012-09-17T13:04:46.514+02:00Patisony wyglądają zjawiskowo :) Takie danie chętn...Patisony wyglądają zjawiskowo :) Takie danie chętnie bym skosztowała. shinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-50677601442045757502012-09-17T11:31:09.331+02:002012-09-17T11:31:09.331+02:00Te zdjęcia są tak klimatyczne, że się nie można na...Te zdjęcia są tak klimatyczne, że się nie można napatrzeć! A to turkusowe tło po prostu mnie urzeka :)<br />Dziś właśnie jadę do Mamy odebrać kupione dla mnie na naszym krakowskim Kleparzu patisony i grzyby i zdaje się, że zainspiruję się Twoim daniem :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-4720916469243675112012-09-17T10:19:26.902+02:002012-09-17T10:19:26.902+02:00Zdjęcia u Eweliny widziałam - zgadzam się - piękna...Zdjęcia u Eweliny widziałam - zgadzam się - piękna inspiracja :)<br />Twoje nadziewane UFO też mi się podoba - zwłaszcza z kurkami, które uwielbiam. Nic, tylko lecieć na halę targową i działać :)<br /><br />Pozdrawiam :)Monikahttps://www.blogger.com/profile/00655106332719055194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-91481073833757021322012-09-17T09:35:43.554+02:002012-09-17T09:35:43.554+02:00Witam. Nominowałam Cię do nagrody Versatile Blogge...Witam. Nominowałam Cię do nagrody Versatile Blogger Award http://izyciezesmakiem.blogspot.com/ Zapraszam do zabawy :)Iwonahttps://www.blogger.com/profile/08876421573110412996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-54622745146062134062012-09-17T09:21:25.396+02:002012-09-17T09:21:25.396+02:00patisony znam od dziecka, i gotowanie i pieczone i...patisony znam od dziecka, i gotowanie i pieczone i maleńkie białe i żółte marynowane w wekach, ale jakoś nadziewanych nie kojarzę ;), jak dobrze że jest tyle smaków wartych poznania ;)Johttps://www.blogger.com/profile/13069004850665465182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-28038115219974224602012-09-16T21:10:29.917+02:002012-09-16T21:10:29.917+02:00Czy to oznacza, ze pierwszy raz jadlas patisony? C...Czy to oznacza, ze pierwszy raz jadlas patisony? Czy ze pierwszy raz w takiej formie? Ja patisony lubie, choc faktycznie rzadziej je kupuje niz cukinie... I najbardziej lubie te najmlodsze :)<br />Piekne fotki Malgosiu!<br /><br />Pozdrawiam serdecznie :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-57512799002833121872012-09-16T19:58:33.828+02:002012-09-16T19:58:33.828+02:00Ja w tym roku pierwszy raz spróbowałam patisona i ...Ja w tym roku pierwszy raz spróbowałam patisona i była to miłość od pierwszego kęsa ;) tylko, że ja usmażyłam go jak kotlety. Muszę spróbować nadziewanego...Agatonhttps://www.blogger.com/profile/00826362705919532176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-54755417096178736902012-09-16T19:40:19.553+02:002012-09-16T19:40:19.553+02:00spotkanie z UFO bardzo smakowite spotkanie z UFO bardzo smakowite margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-41149067793775934272012-09-16T19:38:24.548+02:002012-09-16T19:38:24.548+02:00Patisony są faktycznie piękne, mają falbanki elega...Patisony są faktycznie piękne, mają falbanki eleganckie:). <br />Nie nadziewałam patisona, chętnie bym skosztowała.<br />Cudowne zdjęcia kochana! Gdzie je robiłaś?<br />Pozdrowienia cieplutkie:*Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-82278283935359910022012-09-16T19:35:44.266+02:002012-09-16T19:35:44.266+02:00zdjecia godne najlepszego mistrza. a smaka pewnei ...zdjecia godne najlepszego mistrza. a smaka pewnei rownie idealny.Bernadetahttps://www.blogger.com/profile/07433650210110371486noreply@blogger.com