tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post7974878494735165477..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Zapiekanka z czerstwych tortilliMałgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-16059720551809056262008-08-20T23:19:00.000+02:002008-08-20T23:19:00.000+02:00Witaj, Och jaki fajny pomysł! U mnie takie tortill...Witaj, <BR/>Och jaki fajny pomysł! <BR/>U mnie takie tortille niestety lądowały w śmietniku lub wycinałam krążki i podpiekałam z dodatkami, aby były jeszcze bardziej chrupkie. Jednak o zapiekance nie pomyślałam! Super pomysł i jak zwykle cudowne zdjęcia w przepisie!<BR/>Pozdrawiam serdecznie<BR/>Olga SmileOlga Smilehttps://www.blogger.com/profile/06627053184895733264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-13867074296204659412008-08-12T22:49:00.000+02:002008-08-12T22:49:00.000+02:00Tez w pierwszej chwili mi sie z lasagna skojarzyla...Tez w pierwszej chwili mi sie z lasagna skojarzyla...swoja droga to takie zapiekanki wykorzystujace "zalegle" skladniki zazwyczaj sa bardzo smaczne i lubiane przez wszystkich...fajny pomysl!:)ewenahttps://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-37011113915117902142008-08-12T22:31:00.000+02:002008-08-12T22:31:00.000+02:00To jest świetny pomysł! Też nie wiem często co poc...To jest świetny pomysł! Też nie wiem często co począć z takimi zeschniętymi tortillami, ale na zapiekankę z nich nie wpadłam. Jak to dobrze podglądać inne blogi ;)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-70412415262712670732008-08-12T19:49:00.000+02:002008-08-12T19:49:00.000+02:00Dziękuję za miłe słowa, dobre kobiety. ;-)) Czasu ...Dziękuję za miłe słowa, dobre kobiety. ;-)) Czasu ciągle mało, ale wiecie jak to jest...nosi mnie kulinarnie. :)<BR/><BR/>Margot, myślę, że zamiast mięsa z powodzeniem możesz dodać tofu, albo soję. O! Ciecierzyca też byłaby fajna, abo duuużo pieczarek. :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-48587166077573549562008-08-12T18:51:00.000+02:002008-08-12T18:51:00.000+02:00Małgosia ,fajnie że znalazłaś czas na wpis na blog...Małgosia ,fajnie że znalazłaś czas na wpis na blogu :)<BR/>Wiesz fajne ta twoja zapiekanka , zdjęcie też bardzo ładne i .I jakbym tak to mięso:D zastąpiła takim glutenem tzn sejtanem lub ostatecznie proteiną sojową to bym mogła tez zrobić sobie i przy okazji <BR/>domownikom ..margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-44614516648269370002008-08-12T16:44:00.000+02:002008-08-12T16:44:00.000+02:00Piekna zapiekanka; fajnie, ze juz jestes :)Piekna zapiekanka; fajnie, ze juz jestes :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-73965922514385153702008-08-12T13:17:00.000+02:002008-08-12T13:17:00.000+02:00Taka ''ala lasagna'', w moim domu takze jest lubia...Taka ''ala lasagna'', w moim domu takze jest lubiana :)Notmehttps://www.blogger.com/profile/02824859093095138001noreply@blogger.com