tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post3904281718158257260..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Utylizacja w garnku vintageMałgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-6529221480615848082014-01-07T07:08:13.634+01:002014-01-07T07:08:13.634+01:00Zdjęcia masz bajeczne,przepisy też ciekawe.Zdjęcia masz bajeczne,przepisy też ciekawe.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18205099798353161410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-57855145587909856732013-11-10T15:59:53.170+01:002013-11-10T15:59:53.170+01:00Kiedys (gry robilam dzemy z fig) zastanawialo mnei...Kiedys (gry robilam dzemy z fig) zastanawialo mnei jak to zrobic by mialy ladny czerwono-karminowy kolor, bo same figi byly brozowawe? Czyzby dodatek sliwek byl rozwiazaniem zagadki? Usciski Malgosiu :)buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-37132702835387381012013-10-06T09:39:26.827+02:002013-10-06T09:39:26.827+02:00Ciesze sie, ze receptura przypadla Ci do gustu Mal...Ciesze sie, ze receptura przypadla Ci do gustu Malgosiu :) Tonka faktycznie dobrze tutaj pasuje, choc ja zdecydowanie za czesto jej uzywam, musze wiec dawac sobie 'na wstrzymanie' ;) A szczypta cynamonu do fig jest naprawde godna polecenia - tez swietnie wydobywa ich smak.<br /><br />Pozdrawiam!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-15982046452947806832013-10-02T22:24:00.909+02:002013-10-02T22:24:00.909+02:00Pięknie !!! W ogóle mam tak samo jak Ty! Rzadko ki...Pięknie !!! W ogóle mam tak samo jak Ty! Rzadko kiedy zdarzają mi się owocowe nadwyżki ;p Kulinarna Fuzjahttps://www.blogger.com/profile/03526822222141292633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-8453234851356991492013-10-02T20:19:33.808+02:002013-10-02T20:19:33.808+02:00zdjęcia piękne! a smak tego dżemosława powaliłby m...zdjęcia piękne! a smak tego dżemosława powaliłby mnie to wiem na pewno :)Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-65792529246448207772013-10-01T22:12:32.405+02:002013-10-01T22:12:32.405+02:00Piękne zdjęcia! Chce sie patrzeć i patrzeć i jeść....Piękne zdjęcia! Chce sie patrzeć i patrzeć i jeść.Bo taki dżem z pewnością smakuje wspaniale. <br />A pokażesz ten garnek, Małgosiu?<br />Pozdrowienia:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-78232129466368376092013-10-01T19:22:43.986+02:002013-10-01T19:22:43.986+02:00Aaaaa, ja taki chcę!Aaaaa, ja taki chcę!Angiehttps://www.blogger.com/profile/09246426282960651812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-20347707921331214632013-10-01T19:09:42.429+02:002013-10-01T19:09:42.429+02:00Uwielbiam patrzeć na figi dla samego patrzenia... ...Uwielbiam patrzeć na figi dla samego patrzenia... :)Inspirowane Smakiemhttp://www.inspirowanesmakiem.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-49693798811128176412013-10-01T18:54:56.837+02:002013-10-01T18:54:56.837+02:00Stawiam na tonkę :) Cynamonu nie lubię ;) I tonka ...Stawiam na tonkę :) Cynamonu nie lubię ;) I tonka ma taki przyjemniejszy, mniej ostry zapach od cynamonuAnonymousnoreply@blogger.com