tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post4938256049689237403..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Na powitanie wiosnyMałgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-63744451713543669082008-04-06T13:13:00.000+02:002008-04-06T13:13:00.000+02:00Jak ja dawno nie robiłam owocowej tarty... Tylko m...Jak ja dawno nie robiłam owocowej tarty... Tylko muszę porzeczki zamienić na coś innego, bo poszłabym z torbami. Tu porzeczki są na wagę złota.;) <BR/><BR/>Piękna jest Twoja tarta Małgosiu!!Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/00847283567075857006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-34532067079816464452008-04-05T23:05:00.000+02:002008-04-05T23:05:00.000+02:00Osobiście odliczam dni do prawdziwie ciepłych dni....Osobiście odliczam dni do prawdziwie ciepłych dni... Niech już przyjdą z całym swym bagażem słodkich owoców i soczystych warzyw...Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-2894063247240930062008-04-05T22:35:00.000+02:002008-04-05T22:35:00.000+02:00Małgosiu, będę tu wchodzić w pochmurne i zimne dni...Małgosiu, będę tu wchodzić w pochmurne i zimne dni :) Latem pachnie to ciasto!Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-66421116653613779382008-04-03T20:32:00.000+02:002008-04-03T20:32:00.000+02:00Malgos, az mi sie slabo zrobilo na takie widoki. T...Malgos, az mi sie slabo zrobilo na takie widoki. To musi byc pyszne! I lacze sie w bolu z Evenka- moja beza na ciastach tez nie jest chrupiaca, choc moze nie powinnam sie wypowiadac bo tylko raz robiam (ale rozczarowanie pamietam do dzis) :-)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-7697553306909025842008-04-02T11:15:00.000+02:002008-04-02T11:15:00.000+02:00Smakowity przepis, taki akurat 'na teraz' dla mnie...Smakowity przepis, taki akurat 'na teraz' dla mnie, jako ze jestem na etapie 'bezowym' wlasnie :))Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-29836503705182602582008-04-01T20:49:00.000+02:002008-04-01T20:49:00.000+02:00Może kiedyś sama do tego dojdę - metodą prób i błę...Może kiedyś sama do tego dojdę - metodą prób i błędów ;-)Arabeska https://www.blogger.com/profile/16875121038191921775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-19688310242667380872008-04-01T19:51:00.000+02:002008-04-01T19:51:00.000+02:00Evenko, nie wiem co Ci odpowiedzieć... Nie robię n...Evenko, nie wiem co Ci odpowiedzieć... Nie robię nic szczególnego...Zawsze dodaję do surowych białek szczyptę soli; nie żałuję cukru pudru, który dodaję do wstępnie ubitych białek - partiami. Piekę na najniższej półce, przy użyciu grzalek (bez termoobiegu). Beza wychodzi jak na załączonych fotkach, ale naprawdę nie wiem, który z tych punktów może mieć istotny wpływ na końcowy wygląd bezy...Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-33847722213857274822008-04-01T19:27:00.000+02:002008-04-01T19:27:00.000+02:00Bardzo smakowite :-) Jak to robisz , że beza na wi...Bardzo smakowite :-) Jak to robisz , że beza na wierzchu jest faktycznie bezową skorupką , a nie miękką pianką (u mnie właśnie zazwyczaj tak wychodzi) ;-)Arabeska https://www.blogger.com/profile/16875121038191921775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-28135383859007452782008-04-01T11:27:00.000+02:002008-04-01T11:27:00.000+02:00Och te "akcenty owocowe"! Czekam niecierpliwie na ...Och te "akcenty owocowe"! Czekam niecierpliwie na wysyp "prawdziwych", soczystych owocow...wtedy poszaleje ;D<BR/>Pieke ciacho, malgosiu, jestem pewna, ze zwabisz nim wiosne...Tatterhttps://www.blogger.com/profile/17607712445910048839noreply@blogger.com