tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post8615671377334723368..comments2024-02-29T08:47:47.251+01:00Comments on pieprz czy wanilia fotografia i kulinaria: Bułeczki w stylu chińskimMałgośhttp://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-30106455209606510402008-12-01T17:37:00.000+01:002008-12-01T17:37:00.000+01:00Olasz, zdecydowanie polecam! :) Ja sama już się za...Olasz, zdecydowanie polecam! :) Ja sama już się zastanawiam kiedy ponowić wypiek i z jakim tym razem nadzieniem wykonać. :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-20016484541174144832008-11-30T22:53:00.000+01:002008-11-30T22:53:00.000+01:00usunelam poprzedni wpis, bo literowek narobilam, t...usunelam poprzedni wpis, bo literowek narobilam, to chyba "nie moj" dzien.<BR/><BR/>Przeczytalam posta i az mi zapachnialo, biorac pod uwage, ze dalej mam zapchany nos i nie czuje zadnych aromatow juz chyba drugi tydzien, to wyczyn. Jak tylko zjemy ten chleb, ktory mamy, to wroce po przepis :)Olasz77https://www.blogger.com/profile/04025353315398428134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-34019965923744936612008-11-30T22:46:00.000+01:002008-11-30T22:46:00.000+01:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Olasz77https://www.blogger.com/profile/04025353315398428134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-75138775147301016292008-11-30T12:55:00.000+01:002008-11-30T12:55:00.000+01:00Od razu mi się urlop przypomniał. I napadanie na o...Od razu mi się urlop przypomniał. I napadanie na okoliczne jadłodajnie w poszukiwaniu przeróżnych nadziewanych parowańców. Może spróbuję upiec takie bułeczki z grillowaną wieprzowiną...Pinoshttps://www.blogger.com/profile/05743123444950186660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-74392287071407617942008-11-30T11:18:00.000+01:002008-11-30T11:18:00.000+01:00mniam! mniam!mniam! mniam!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-75704638117435728572008-11-28T11:15:00.000+01:002008-11-28T11:15:00.000+01:00Próbujcie! :) Przepis Tatter jest świetny, a nadzi...Próbujcie! :) Przepis Tatter jest świetny, a nadzienie zawsze można dostosować do swojego smaku. :)<BR/><BR/>Aniu, bardzo mi miło. :)<BR/><BR/>Zawszepolko, niestety dla zdjęć teraz nadszedł ciężki czas... Boleję nad niewystarczającą ilością światła dziennego. :( Te konkretne zdjęcia były robione późnym popołudniem, gdy za oknem już ciemno. Ponieważ nie posiadam lampy zewnętrznej do aparatu, a zdecydowanie zaprzestałam używania tej wbudowanej - więc włączam wszystkie możliwe źródła światła. Do tego ustawienia manualne ekspozycji, a i tak łatwo rozpoznać, że zdjęcia przy sztucznym świetle robione. ;-)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-83702548351928501342008-11-28T09:53:00.000+01:002008-11-28T09:53:00.000+01:00Uwielbiam takie buleczki z nadzieniem grzybowo-kap...Uwielbiam takie buleczki z nadzieniem grzybowo-kapuscianym. I z nutka kminku. Ale powiem szczerze ze i ten farsz jest warty zapamietania. Nie wiem Malgosiu jak to robisz, ale nawet przy sztucznym swietle (jesli dobrze widze) Twoje zdjecia sa sliczne :-)Ewelina Majdakhttps://www.blogger.com/profile/16606241851759842337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-68193170503576808852008-11-27T13:12:00.000+01:002008-11-27T13:12:00.000+01:00Ale ślicznosci! Ja się nie moge napatrzeć na te zd...Ale ślicznosci! Ja się nie moge napatrzeć na te zdjęcia, Małgosiu!<BR/>Przepis spisałam do zeszytu, tylko nie wiem, kiedy na niego przyjdzie czas ;)Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-20926730108949935682008-11-26T18:39:00.000+01:002008-11-26T18:39:00.000+01:00Rewelacyjny sposób na obiad w biegu lub po prostu ...Rewelacyjny sposób na obiad w biegu lub po prostu szybki lunch do podgrzania :) Notuję w pamięci :)))Tilianarahttps://www.blogger.com/profile/07002725078008894773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-15788937956314730732008-11-26T18:27:00.000+01:002008-11-26T18:27:00.000+01:00ooo, ale ekstra! przepis wykorzystam, ale na pewno...ooo, ale ekstra! przepis wykorzystam, ale na pewno poeksperymentuje z nadzieniem, bo za chińszczyzną nie przepadam ;-)magda barcikhttps://www.blogger.com/profile/10775381315648787683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-10829498322471289962008-11-26T18:06:00.000+01:002008-11-26T18:06:00.000+01:00Bea, jestem pewna, że nadzienie typu (np.) marchew...Bea, jestem pewna, że nadzienie typu (np.) marchewka + cukinia + brokuł lub por - z orientalnymi przyprawami będzie smakowało pysznie. :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5036371838619656396.post-19939698120019141032008-11-26T17:57:00.000+01:002008-11-26T17:57:00.000+01:00Sliczne buleczki! I takie w sam raz na aktualne ch...Sliczne buleczki! I takie w sam raz na aktualne chlody ;) U mnie beda pewnie z tofu, albo tylko z warzywami. Nie moge sie juz doczekac wolnego tygodnia... :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.com