...o północy zamykam konkurs, w którym nagrodami są patelnie do grillowania i prasy do mięsa z kolekcji Tchibo "Steak, burger & CO."
Kto z Was ma jeszcze ochotę na wzięcie udziału w zabawie - zapraszam! :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie TUTAJ (klik).
Tymczasem ja zabieram się za przyrządzanie wegetariańskich burgerów. Składnik specjalny: adżika - wywodząca się z kuchni kaukaskiej. Bardzo pikantna. :)
Nie wiem czy ta zabawa Cię interesuje, ale nominowałam Twojego bloga do Versatile Blogger Award. Nawet gdyby nie, to jest to wyraz uznania dla Twojego bloga, ciekawych przepisów i pięknych zdjęć :)
OdpowiedzUsuńAjjj... :) To trzecie wyróżnienie w tym tygodniu. :) Ogromnie mi miło i pięknie dziękuję! :)
Usuńuwielbiam adżikę... kiedyś, dawno temu dostawałam ją w słoiczkach robioną domowym sposobem przez ukraińskie kobiety... dobra była... do mięska, do sera... u nas można dostać podróby ale to już nie to samo... tamta była o niebo lepsza... pozdrawiam
OdpowiedzUsuń:o))
Ja swoją kupiłam podczas Jarmarku Dominikańskiego na gruziński stoisku. Trudno powiedzieć, czy oryginalna, czy nie (mówili, że tak :))... Nigdy nie byłam w tamtej części świata, więc porównania nie mam żadnego...
UsuńNie mogę się doczekać :)
OdpowiedzUsuńCześć,
OdpowiedzUsuńNominowałam Twój blog do wyróżnienia Versinale Blogger Award. Szczegóły znajdziesz u mnie na blogu :)
Na pewno będą pyszne Małgosiu!:)
OdpowiedzUsuńhm... bardzo jestem ciekawa tego smaku
OdpowiedzUsuńJa również jestem bardzo ciekawa i czekam :)
OdpowiedzUsuń