piątek, 31 sierpnia 2012

A dzisiaj...


...o północy zamykam konkurs, w którym nagrodami są patelnie do grillowania i prasy do mięsa z kolekcji Tchibo "Steak, burger & CO."
Kto z Was ma jeszcze ochotę na wzięcie udziału w zabawie - zapraszam! :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie TUTAJ (klik).
Tymczasem ja zabieram się za przyrządzanie wegetariańskich  burgerów. Składnik specjalny:   adżika - wywodząca się z kuchni kaukaskiej. Bardzo pikantna. :)

9 komentarzy:

  1. Nie wiem czy ta zabawa Cię interesuje, ale nominowałam Twojego bloga do Versatile Blogger Award. Nawet gdyby nie, to jest to wyraz uznania dla Twojego bloga, ciekawych przepisów i pięknych zdjęć :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ajjj... :) To trzecie wyróżnienie w tym tygodniu. :) Ogromnie mi miło i pięknie dziękuję! :)

      Usuń
  2. uwielbiam adżikę... kiedyś, dawno temu dostawałam ją w słoiczkach robioną domowym sposobem przez ukraińskie kobiety... dobra była... do mięska, do sera... u nas można dostać podróby ale to już nie to samo... tamta była o niebo lepsza... pozdrawiam
    :o))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja swoją kupiłam podczas Jarmarku Dominikańskiego na gruziński stoisku. Trudno powiedzieć, czy oryginalna, czy nie (mówili, że tak :))... Nigdy nie byłam w tamtej części świata, więc porównania nie mam żadnego...

      Usuń
  3. Cześć,
    Nominowałam Twój blog do wyróżnienia Versinale Blogger Award. Szczegóły znajdziesz u mnie na blogu :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Na pewno będą pyszne Małgosiu!:)

    OdpowiedzUsuń
  5. hm... bardzo jestem ciekawa tego smaku

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja również jestem bardzo ciekawa i czekam :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za pozostawiony komentarz. :) Jestem winna Ci informację: blog jest moderowany, spamowi i pyskówkom mówimy stop. We wszystkich innych sprawach zapraszam. :)